Snorker du regelmessig (mer enn 3 ganger i uken)? Våkner du gjentatte ganger om natten?Risiko for ulykker. Er du ekstremt trØtt om morgen? Snorker du og har problemer med hodepine?Snorking og søvnapné.Obstruktiv søvnap​né (OSA) Er du trøtt og slapp på dag

Skjermer snorking og la deg sette opp egendefinerte advarsler. Se grafikk og bestemme de beste innstillingene. Forbedre søvnkvalitet og at partneren din.

Inspirasjon / Utløps snorke varighet

Inspirasjon / Utløps snorke varighet

Den App måler tiden mellom to snorker som en indikasjon på inspirasjon / utløps pust tid. Grafikk viser tiden mellom to snorker og hvor ofte de skjer. Brukere kan se sine resultater, og bruke disse innstillingene for å aktivere en snorker advarsel, bare når deres snorker er adskilt av en viss tid. Dette hjelper brukerne til å sørge for at i tilfelle at de kunne puste for treg, vil App advare dem og hjelpe dem rette opp denne situasjonen. Bruker kan endre sin posisjon eller i det minste fortsette å puste normalt.


Snorking innstillinger

Brukere kan sette opp når de ønsker å bli varslet ved hjelp av disse GRATIS innstillinger. Gjennom disse innstillingene siden brukerne kan bestemme i hvilken tidsramme de ønsker å bli varslet, enten de ønsker å bli varslet så mange ganger (1,5,10 eller 100 ved maksimal for eksempel) eller bare etter å ha snorket for et visst antall ganger.

Snorking innstillinger


Forenklet dashbord med snorking fakta

Forenklet dashbord med snorking fakta

Det tilbyr enkel modus og en avansert modus. Likevel brukeropplevelsen er forbedret med mange detaljer å informere brukeren. Enten om forbedringene er aktivert, tegnes, blir kansellert, purhcased eller ikke, teller App med en svært vennlig brukergrensesnitt som lar deg fokusere på søvn og snorking .


Utvidet dashbord med snorking parametere

Taping på cellene på skjermen vil du få tilgang til et additinal nivå av informasjon, med flere parametere og fakta. Alle av dem har en grafikk som viser deg din Snorking profil over natten. For alle typer brukere. For de som ønsker mer og de som ønsker mindre. Full av forklaringer og grafiske detaljer å la deg få mest mulig ut av snore partner app.

Utvidet dashbord med snorking parametere


En grafisk viser når på natten din Snorking er svært høyt, og når ikke å forstyrre

Grafikk: Snore støynivå over natten

Denne grafikken viser deg hvordan du snorker på hvilket tidspunkt på kvelden. Det er en oversikt for å hjelpe deg å forstå hvis din Snorking er høyere når du går til sengs eller sistnevnte om natten. Med denne informasjonen kan du sette opp app for å advare deg i det aktuelle forhold som bekymrer deg.


Grafisk: Inspirasjon / utløpsdato

Sleep Apnea kan produsere svært korte inspirasjon / utløp pusten ganger, men også svært lange seg. Med denne grafiske brukere kan se hvor mye tid er det mellom to snorker som en indikasjon på mulige søvn apneas. Grafikken viser i farger varigheten mellom to snorker. Røde bety at brukerne har vært mer enn 90 sekunder å snorke fra den forrige og grønt, at snorkingen er atskilt med mindre enn ti sekunder (vanlig pust tid mens du sover)

Se en hele natten grafikk med tiden mellom to snorker varighet og tilhørende inspirasjon / utløpstiden (mulig søvnapné)


Utvidet skuff menyen

Utvidet skuff menyen

Forenklet tilgang til alt App featrues fra venstre skuff menyen. Dette inkluderer tilgang til test funksjoner (for å prøve snorke deteksjon ved hjelp av pre-innspilte snorker og smarttelefonen din), tilgang til hjelpeskjermer , tilgang til alle snore grafikk og personlig snorking rapporten og til innstillingene for hver funksjon.


Sann App tilpassing med flere utvidede funksjoner

Brukere bestemmer hvor mye informasjon de trenger for å overvåke deres snorking . Tilleggs til GRATIS All-night snorking grafikk, kan brukerne aktivere additinoal flere funksjoner av deres ønsker. Ved tilgang til grafikk, blir brukerne får mulighet til å sjekke prøve seg eller aktivere sine personlige resultater. Også fra venstre skuff menyen er det mulig å få tilgang til alle disse funksjonene og aktivere / deaktivere dem. Jo flere brukere ønsker, jo mer de har.

Sann App tilpassing med flere utvidede funksjoner


En App for snorkere og for ikke snorkere

En App for snorkere og for ikke snorkere

Partnere som lider av Snorking av deres partnere kan også bruke denne App, å la sine partnere vet om hvor mye, hvor høyt, og når de er snorking . Den "Mine netter" alternativet la partnere overvåke på hvilket tidspunkt de var vekke og sammenligne den med antall snorker på det gitte tidspunkt.

Snorking i munnen oppstår når kjeven området slapper nok blir forskjøvet, forårsaker en blokkert passasje, og resultatet kan være et høyt og irriterende snorke. Mens mange mennesker finner at å gjøre noe så enkelt som å sove på siden eller å avstå fra alkohol før sengetid kan bidra til å forhindre snorking, er det noen ganger nødvendig å ta en mer solid forholdsregel. Ved å opprette en perfekt passform talerør, kan du helt stoppe snorking, ifølge The Health Care Center.


App for Snore Partners

Partnere kan overvåke snorking i sitt soverom. I tilfelle de våkner og bare ved å flytte telefonen sin App vil spore til hvilken tid de gjorde det, og vise det i en grafisk sammen med antall snorker. På denne måten snorkere og partnere kan se hvor mye snorking som har produsert den oppvåkning og også antall oppvåkninger på natten.

Overvåk oppvåkninger på grunn av snorking fra partneren din


App teller med hjelpeskjermer på alle mulige sider for å forklare brukeren hva de skal gjøre og hva du kan forvente

Full av hjelpeskjerm

Brukervennlig App med hjelpeskjermer på hvert trinn. Brukere kan lese og vite om alle funksjoner og grafikk.


Klar for sosiale medier

Del dine snorking grafikk for sistnevnte analyse eller å la andre få vite om Stop Snorking App

Applikasjonen lar brukerne dele sine snorking grafer og lagre dem for sistnevnte analyse


Inspirasjon / utløps snorke tid dashbord

Inspirasjon / utløps snorke tid dashbord

Som liker som alle de andre innstillingene, App tilbyr en egen meny for denne funksjonen. Fra i denne menyen brukere kan få tilgang til mange snorking grafikk og snorking rapportere resultater av deres natt.


Snore loudness -menyen

Fra denne menyen vi tilgang til alle snorke lyd nivå grafikk og personlige rapporter. Brukere kan velge mellom en hele natten grafikk (minutt for minutt eller hver time) med den totale mengde snorker på den tiden og deres støynivå. En annen grafikk viser forholdet mellom snorker, hvor mange svært høyt, hvor mange snorker var høyt og hvor mange mindre. Grafikk viser prosentandelen av svært høyt snorker knyttet til de andre snorker. Det er fortsatt en annen 4-grafisk skjerm hvor brukerne kan se når de forskjellige snore lydnivåer som skjedde og hjelpe dem til å forstå hvor mye støy det er på hvilket tidspunkt.

Snore loudness -menyen